Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μπαίνουν μπροστά οι οπαδοί. Αρκεί;

Την κατάσταση στα χέρια τους προσπαθούν να πάρουν οι οπαδοί του Ηρακλή, ώστε να αποφευχθεί η διάλυση του συλλόγου. Τι γίνεται με τους ενδιαφερόμενους.

Μπαίνουν μπροστά οι οπαδοί. Αρκεί;
Κινητικότητα υπάρχει από τους οπαδούς του Ηρακλή μετά την αίτηση του Υπουργείου Οικονομικών προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να προχωρήσει στη «διάλυση του Γ.Σ. Ηρακλής», θεωρώντας ότι έχει μετατραπεί «σε κερδοσκοπικό οργανισμό». Σε περίπτωση διάλυσης του συλλόγου η ακίνητη περιουσία του θα περάσει στη ΓΓΑ και πιθανόν στη συνέχεια στο ΤΑΙΠΕΔ.

Οι οπαδοί της ομάδας συναντήθηκαν στα γραφεία του μεγαλύτερου συνδέσμου τους «ΑΘ 10» και προσπάθησαν να κάνουν τα πλάνα τους για να γλιτώσει ο «Γηραιός» από τα χειρότερα. Όμως, δεν συζητήθηκε καθόλου το θέμα της συγκρότησης διοίκησης Πρωτοδικείου, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν τη δεδομένη στιγμή να συμμετάσχει. Ωστόσο, πρόκειται για κάτι αναγκαίο, ώστε να αποφευχθεί αυτό που ζήτησε το Υπουργείο.

Η διοικούσα επιτροπή του Γ.Σ. Ηρακλής έβγαλε μια ανακοίνωση, που λέει ουσιατικά «για κοπιάστε…», αλλά με τη μορφή που είναι τώρα δεν έχει καμιά δικαιοδοσία. Οπότε, δεν μπορεί να ασκήσει και καμία πίεση. Οι αναφορές περί μη νόμιμης κίνησης από πλευράς Υπουργείου δεν μπορούν να δώσουν από μόνες τους τη λύση.

Επιπλέον, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα των υποψήφιων επενδυτών, καθώς και μετά τη δεύτερη συνάντηση δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη. Η διοίκηση της ΠΑΕ λέει ότι ζήτησε εγγυητική και πλάνο βιωσιμότητας της ΠΑΕ, ενώ η άλλη πλευρά λέει ότι δεν δόθηκαν, διότι δεν τους ζητήθηκε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: