Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μάουρερ: «Μηδέν στην άμυνα»

Το μηδέν στην άμυνα θα είναι το «κλειδί» στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τον προπονητή της SKODA Ξάνθης, Ράινερ Μάουρερ.

Μάουρερ: «Μηδέν στην άμυνα»
Ο έλεγχος του ρυθμού και το μηδέν παθητικό θα είναι τα «κλειδιά» για να φτάσει η SKODA Ξάνθη στη νίκη επί του Παναιτωλικού, όπως δήλωσε στη Nova ο προπονητής της ακριτικής ομάδας, Ράινερ Μάουρερ.

Ο Γερμανός τεχνικός εξήρε την προσεχή αντίπαλο της ομάδας του και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι δεν έχει χάσει στα τελευταία οχτώ παιχνίδια.

Αναλυτικά, μίλησε:

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα και δεν έχει χάσει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ βελτιωμένοι γιατί ο αντίπαλος θα έχει αυτοπεποίθηση».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά το σημαντικότερο είναι να καλύψουμε τα νώτα μας».

Για το πώς περιμένει τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός δουλεύει με δύο συστήματα. Είναι μια συμπαγής ομάδα και θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε για να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Θα πρέπει να μην δεχτούμε γκολ, να σκοράρουμε και να ελέγξουμε το ρυθμό για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα πιστεύω. Με το Λεβαδειακό ήμασταν καλύτεροι, με τον Αστέρα αξίζαμε να πάρουμε κάτι άρα όλα αυτά μας κάνουν να ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: