Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Όσοι ορέγονται τη διάλυση του Ηρακλή είναι ανιστόρητοι και ανίδεοι»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω της οποίας συμπαραστέκεται στον Γ.Σ. του «Γηραιού» για την προσπάθεια που κάνει να σώσει την ομάδα.

«Όσοι ορέγονται τη διάλυση του Ηρακλή είναι ανιστόρητοι και ανίδεοι»
Πριν λίγες ημέρες το Υπουργείο Οικονομικών έστειλε αίτηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ζητώντας τη διάλυση του «ΓΣ Ηρακλής» και με αφορμή αυτό η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση. «Σήμερα όλοι αυτοί που ορέγονται τη διάλυση του ιστορικότερου συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο ανιστόρητοι και ανίδεοι», αναφέρεται σε αυτήν.

Σε περίπτωση διάλυσης του Ηρακλή η ακίνητη περιουσία που του ανήκει περνάει στη ΓΓΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 με όλες τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο στέκεται δίπλα στον ΓΣ Ηρακλής, τον θεματοφύλακα του Ηρακλή στον αγώνα που δίνει για να διατηρήσει την περιουσία της ομάδας από την προσπάθεια αρπαγής η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στρατευμένοι στον κοινό αγώνα, στην κοινή προσπάθεια για να σώσει ο σύλλογος την περιουσία του. Ο Ηρακλής στα 105 χρόνια ιστορίας του έχει προσφέρει πολιτιστικό, αθλητικό και κοινωνικό έργο το οποίο έχει ανεκτίμητη αξία για την πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Σήμερα όλοι αυτοί που ορέγονται τη διάλυση του ιστορικότερου συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι το λιγότερο ανιστόρητοι και ανίδεοι. Αν πάλι γνωρίζουν τι θα πει Ηρακλής τότε είναι ακόμα χειρότεροι μιας και πρόκειται για εντεταλμένους υπηρέτες ξένων συμφερόντων και ανάλογα θα πρέπει όλοι μαζί να τους αντιμετωπίσουμε.

Ενωμένοι για τον ΗΡΑΚΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: