Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Κόπα Σουνταμερικάνα: Προς τελικό και η Λανούς!! (video)

Με νίκη 2-1 απέδρασε η αργεντίνικη Λανούς από την Παραγουάη και από την έδρα της Λιμπερτάδ, οπότε απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Άλλωστε, ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Αργεντινή, ενώ στην προκειμένη διέφυγε της πίεσης της Λιμπερτάδ στο πρώτο ημίχρονο με 0-0. Μάλιστα, στο 54ο ο Σαντιάγκο Σίλβα άνοιξε το σκορ υπέρ της Λανούς και… αναρωτήθηκε γιατί δεν ακούγονται οι οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ στο 62ο ο Πάολο Γκολτζ χαροποίησε τους πεντακόσιους φίλους της ομάδας του, που βρέθηκαν στην Παραγουάη, διαμορφώνοντας το 2-0 με πέναλτι. Ακολούθησε, όμως, αποβολή του Χόρχε Ορτίζ στο 65ο λεπτό, καθώς χτύπησε αντίπαλό του, ενώ ήταν ο κορυφαίους του λασπωμένου γηπέδου, που επιβαρύνθηκε από τις έντονες βροχές των τελευταίων ημερών.
Η Λιμπερτάδ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Γκουστάβο Γκόμεζ στο 80ό λεπτό, αλλά στο 88ο αποβλήθηκε ο Μάνουελ Μάσιελ, οπότε πλέον ο σύλλογος της Παραγουάης θα αναζητήσει «θαύμα» σε «εχθρικό» έδαφος, ώστε να προκριθεί στον τελικό του Σουνταμερικάνα. Θυμίζουμε πως ακόμα μεγαλύτερη ανατροπή θέλει η Σάο Πάολο, καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Πόντε Πρέτα στον βραζιλιάνικο «εμφύλιο» του έτερου ζευγαριού των ημιτελικών της διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής.



Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: