Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Στο «ψυγείο» ο Χακόμπο!

Εκτός προπονήσεων θα μείνει μέχρι τη Δευτέρα ο Σανθ Χακόμπο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Χάνει το ντέρμπι με τον Άρη.

Στο «ψυγείο» ο Χακόμπο
Ο Ισπανός τερματοφύλακας υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ και ο Χουμπ Στέφενς αποφάσισε σήμερα πως πρέπει να απολογηθεί ο Ισπανός τερματοφύλακας στη διοίκηση.

Αυτό αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Έτσι θα απουσιάσει από το κυριακάτικο (24/11, 19:30) ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. O 30χρονος πορτιέρο έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χακόμπο έβριζε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν το έκανε προς τον Ολλανδό προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι είχε μπει όρος στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, ο οποίος προέβλεπε πως αν έπεφτε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ έχει το δικαίωμα να του λύσει το συμβόλαιο δίχως να τον αποζημιώσει οικονομικά. Αυτό ίσως να σημαίνει πολλά σε ότι αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Χακόμπο φημίζεται για τον «εκρηκτικό» χαρακτήρα του, όπως φάνηκε με τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που η ομάδα έχασε με 4-0. Ενώ πέρυσι πριν περίπου ένα χρόνο είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια τα είχε… βάλει με τους πάντες. Ακόμα και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

P.A.O.K. / Π.Α.Ο.Κ. @PAOK_FC
Εκτός προπονήσεων ο Χακόμπο ως τη Δευτέρα,που θα απολογηθεί στη Διοίκηση,η απόφαση Στέφενς για πειθαρχικό παράπτωμα στη χθεσινή προπόνηση.



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: