Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

“Eίμαστε σε καλό δρόμο”

oikonomou
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο νομικός του Άρη, Γιώργος Οικονόμου και σχολίασε τα νομικά θέματα των “Κίτρινων”.
Αναλυτικά είπε:
Για τον δρόμο στον οποίο βρίσκεται η ομάδα:
“Η μπασκετική αγορά έχει δεχθεί την προσφορά του Άρη και είμαστε σε καλό δρόμο. Η διοίκηση είναι νοικοκυρεμένη και όλοι έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης για να διαχειριστεί τα λεφτά του Άρη. Θέλουμε να κλείσουμε όλα τα μέτωπα και θα πάνε όλα καλά. Με τον κύριο Πετράτο έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία και είναι σημαντικό να κλείσει αυτή η γάγγραινα του Άρη. Όπως πιστεύω πως θα κλείσει και η εκκρεμότητα με την υπόθεση Σχορτσιανίτη. Σε αυτή την υπόθεση έχουμε κάνει μια πρόταση, υπάρχει καλή διάθεση και νομίζω πως θα κλείσει το θέμα σύντομα.
Παρά τα προβλήματα πετύχαμε συμφωνίες του ύψους του 68 τοις εκατό. Επιπλέον ο Άρης έχει ήδη ασφαλιστική ενημερότητα και από εδώ και πέρα θα είμαστε επιμελείς στις υποχρεώσεις μας στο ΙΚΑ.
Για το θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών:
“Για το θέμα της απαγόρευσης έχουν όλα προγραμματιστεί και έχει δοθεί μεγαλύτερη σημασία από ότι φαίνεται. Δε πρέπει ο Άρης να ανοιχτεί και αυτή τη στιγμή άλλο θέμα προέχει.  Θέλουμε τώρα ο Άρης να πάει στο τελικό του κυπέλλου για να τραβήξει παραπάνω κόσμο και να υπάρξει γιορτινό κλίμα. Η φανέλα του Άρη είναι βαριά, ποια άλλη ομάδα με τέτοια προβλήματα δε θα αντιμετώπιζε προβλήματα υποβιβασμού;
Για την δουλειά στις προπονήσεις:
“Στις προπονήσεις γίνεται τρομερή δουλειά και αυτό φαίνεται στις προπονήσεις. Οι παίκτες κάνουν ότι μπορούν και δουλεύουν συνεχώς”.
Για το θέμα με τον Σκορδίλη:
“Θεωρώ πως πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με το 99 και αφού τελειώσουμε με όλα τα άλλα μέτωπα θα δούμε τι θα κάνουμε με την υπόθεση Σκορδίλη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: