Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Εκπέμπει υγεία, μην χαθεί κι αυτή η ευκαιρία!!

Γιατί η ευκαιρία που μας δόθηκε το 2004 στην Πορτογαλία πήγε... στράφι. Το doggy style αναλύει τους λόγους που η τωρινή επιτυχία της Εθνικής θα πρέπει να γίνει φωτεινό παράδειγμα να δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο την ώθηση που χρειάζεται. Χάρηκε όλος ο κόσμος με την πρόκριση των διεθνών και είδαμε πως φωτίστηκαν τα πρόσωπα των παικτών και του Σάντος από το εισιτήριο για το μουντιάλ.
Οι παίκτες δείχνουν ενωμένοι όσο ποτέ κι αυτό το κλίμα έρχεται να τονώσει και την πεποίθηση ότι η εθνική είναι κάτι σπέσιαλ για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και το λέμε αυτό επειδή όλα αυτά που βλέπουμε τόσα χρόνια στην εθνική έρχονται σε αντιδιαστολή με όσα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα με επεισόδια, απαγόρευση μετακίνησης οπαδών, χαμηλός ανταγωνισμός κλπ.
Θα περίμενε κανείς ότι η ευκαιρία του 2004 θα είχε πιαστεί από τα μαλλιά για να αλλάξουν οι δομές του ποδοσφαίρου μας. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δυστυχώς.
Να, λοιπόν, μια ακόμα ευκαιρία που αυτή τη φορά ελπίζουμε να μην χαθεί. Η εθνική εκπέμπει υγεία. Και θα πρέπει να γίνει το φωτεινό παράδειγμα, το τέλειο πρότυπο για όλο το οικοδόμημα έτσι ώστε το ποδόσφαιρό μας να πάει συνολικά μπροστά στο μέλλον.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: