Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Νεϊμάρ με 100 εκατ. η Μπάγερν!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Βαυαροί είναι διατεθειμένοι να κάνουν το μεγαλύτερο «μπαμ» όλων των εποχών για να πάρουν στο Μόναχο τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Σάντος.
Ο καταλανικός Τύπος ασχολείται με το θέμα γιατί η Μπαρτσελόνα έκανε πρόσφατα σαφές ότι θα κινηθεί για τον Νεϊμάρ αν ο τελευταίος τεθεί προς πώληση και τα νέα από Γερμανία τον προβληματίζουν. Σύμφωνα λοιπόν με την Sport η ομάδα που από το καλοκαίρι θα έχει στον πάγκο της τον Πεπ Γκουαρδιόλα, σκέφτεται να κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή ever, δίνοντας 100 εκατ. ευρώ στην Σάντος για τον Βραζιλιάνο που έχει γίνει εφιάλτης στους αμυντικούς στην χώρα του καφέ.

Στην Sport αναφέρεται ότι το θέμα απασχολεί πολύ τους ανθρώπους της Μπάρτσα, οι οποίοι φοβούνται τους Βαυαρούς στη μάχη για την απόκτηση του Νεϊμάρ, όμως υπενθυμίζεται το προσύμφωνο που φέρεται να υπάρχει με την Σάντος. Πιστεύεται ότι ο Γκουαρδιόλα είναι αυτός που έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του 21χρονου, ο οποίος έχει κάνει επίσης τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν να ασχολούνται μαζί του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέμα με το που θα καταλήξει ο Νεϊμάρ έχει γίνει το καλύτερο βραζιλιάνικο σίριαλ των τελευταίων ετών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο χειροπιαστό σημάδι που να φανερώνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: