Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πληθαίνουν οι… μνηστήρες για Αφελάι!

Η Αγγλία φέρεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ιμπραΐμ Αφελάι, όπως αποκαλύπτουν βρετανικές εφημερίδες. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Ολλανδό είναι αρκετές.

Πληθαίνουν οι… μνηστήρες για Αφελάι

Αν και ο ίδιος δηλώνει πως πρόθεσή του είναι να προσπαθήσει για την καθιέρωσή του στους «Μπλαουγκράνα», είναι εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει στην Καταλονία την καριέρα του. Η Μπαρτσελόνα δείχνει αποφασισμένη να τον παραχωρήσει, έστω και με τη μορφή δανεισμού, σε όποια ομάδα της καταθέσει πρόταση. Κάτι που, σύμφωνα με βρετανικές εφημερίδες, αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα.

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Αγγλίας κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ, οι οποίες έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με τη διοίκηση της «Μπάρτσα».

Μια ακόμα ομάδα που ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του Αφελάι είναι η Τότεναμ, η οποία, ωστόσο, ακόμα δεν έχει προσεγγίσει, ούτε τον ποδοσφαιριστή, ούτε τη Μπαρτσελόνα.

Από όλα αυτά, πάντως, ένα είναι σίγουρο. Πως ο Ιμπραΐμ Αφελάι, αν και δεν έχει πιάσει σπουδαία απόδοση τα τελευταία χρόνια, παραμένει ένας δημοφιλής, ανάμεσα στις ευρωπαϊκές ομάδες, επιθετικός.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: