Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Αντεπίθεση για να κρατήσει τους Κινγκς από Σακραμέντο!

Το πλάνο για να παραμείνουν οι Κινγκς στο Σακραμέντο παρουσίασε ο δήμαρχος Κέβιν Τζόνσον.

Αντεπίθεση για να κρατήσει τους Κινγκς από Σακραμέντο
Ό,τι περνά από το χέρι του για να μη χάσει τους Κινγκς κάνει ο Κέβιν Τζόνσον. Ο άλλοτε σπουδαίος πλέι μέικερ του ΝΒΑ και νυν δήμαρχος του Σακραμέντο παρουσίασε το πλάνο για να αποτρέψει την αποχώρηση της ομάδας και τη μετακόμισή της στο Σιάτλ.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, αδερφοί Μαλούφ, έχουν συμφωνήσει με όμιλο επιχειρηματιών για τη μετακίνηση της ομάδας, ωστόσο παρουσιάζονται ανοικτοί σε αντιπροτάσεις. Μία τέτοια έχει στα σκαριά ο Κέβιν Τζόνσον και προβλέπει την αγορά των μετοχών των Κινγκς από επιχειρηματίες της περιοχής που θα κατασκευάσουν και νέο γήπεδο. Ο Μαρκ Μάστροφ, ιδιοκτήτης αλυσίδας γυμναστηρίων, είναι επικεφαλής του ομίλου επιχειρηματιών του Σακραμέντο, ενώ ο δισεκατομμυριούχος Ρον Μπερκλ θα συνεργαστεί για να γίνει το νέο γήπεδο της ομάδας στο κέντρο της πόλης. Η πρόταση θα κατατεθεί στο ΝΒΑ μέσα στη μέρα και περιλαμβάνει 21 επενδυτές από το Σακραμέντο, ανάμεσα τους και ο Μιτς Ρίτσμοντ, τη φανέλα του οποίου έχουν αποσύρει οι Κινγκς.

«Πολλοί μας έχουν ξεγράψει, αλλά εγώ ξέρω πως είμαστε ακόμη στο παιχνίδι. Ελπίζω το Σιάτλ να αποκτήσει ξανά στο μέλλον μια ομάδα, αλλά είμαι ξεκάθαρος: αυτή δεν θα είναι οι Κινγκς! Δεν θα είναι η δική μας ομάδα! Με τίποτα!», τόνισε ο Κέβιν Τζόνσον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: