Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πωλείται ο Κορκιά!

Στην αποκάλυψη πως ο Σεμπαστιέν Κορκιά θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Σοσό, προχώρησε ο Αθλητικός Διευθυντής του συλλόγου, Μπερνάρ Μαραβάλ.

Πωλείται ο Κορκιά
Είναι μόλις 22 ετών, αλλά οι ικανότητές του έχουν αναγνωριστεί από τους περισσότερους. Ο Σεμπαστιέν Κορκιά, μετά από δύο πολύ καλές χρονιές στη Λε Μαν και άλλες τόσες στη Σοσό, αναμένεται να παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Μπερνάρ Μαραβάλ.

«Η αλήθεια είναι πως έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Σοσό πολλές ομάδες για τον Κορκιά. Μιλάμε για διερευνητικές επαφές, για την ώρα, αλλά οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για τον παίκτη είναι αρκετοί. Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως ο παίκτης θα παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι. Για αυτό είμαστε σίγουροι», υπογράμμισε ο Μαραβάλ.

Αναφορικά με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον δεξιό οπισθοφύλακα, ο Αθλητικός Διευθυντής της Σοσό δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις. «Έχουμε έρθει σε επαφή τόσο με τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, όσο και με της Γιουβέντους. Όταν έρθει η στιγμή, όμως, θα καθίσουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά και είμαι βέβαιος πως θα τα βρούμε. Αλλά πρέπει να πω πως υπάρχουν και άλλες ομάδες, οι οποίες ανεπίσημα, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον», αποκάλυψε ο Μαραβάλ.

Αν και ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σοσό, η διοίκηση δεν πρόκειται να του… κόψει το δρόμο προς μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ξεκαθάρισε ο παράγοντας του συλλόγου. «Μιλήσαμε με τον παίκτη και συμφωνήσαμε να συνηγορήσουμε σε μια μεταγραφή του στο εξωτερικό, αρκεί η ομάδα μας να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ο παίκτης γνωρίζει πως δεν μπορεί να φύγει χωρίς να μπουν στα ταμεία μας αρκετά χρήματα», σημείωσε ο Μπερνάρ Μαραβάλ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: