Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Θα μας τρελάνει ο Μπενίτεθ!

Πολύ διαφορετικός παρουσιάστηκε στα μικρόφωνα του BBC ο Ράφα Μπενίτεθ, σε σχέση με την τελευταία φραστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίων των οπαδών και της διοίκησης της Τσέλσι.

Θα μας τρελάνει ο Μπενίτεθ
Η χρονιά που διάγει ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είναι εύκολη. Οι έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της Τσέλσι, σχεδόν από την πρώτη του μέρα στην ομάδα, αλλά και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, η οποία προέρχεται από τη μεριά της διοίκησης του συλλόγου, τείνουν να τον κάνουν… σχιζοφρενή. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι αλλαγές στην ψυχολογία του, οι οποίες τον οδηγούν σε αντιφατικές δηλώσεις.

Πριν λίγες μέρες εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον κόσμο, αλλά και στη διοίκηση της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα τους… αδειάσει τη γωνιά, αποχωρώντας από την Τσέλσι. Την Πέμπτη, ωστόσο, μιλώντας στο BBC, παρουσιάστηκε πιο ήρεμος, σημειώνοντας πως τα πάντα στην ομάδα λειτουργούν… ρολόι.

«Οι σχέσεις μου με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι άψογες. Το ίδιο καλές είναι με το προπονητικό, αλλά και το διοικητικό τιμ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά, αναιρώντας, ουσιαστικά τις προχθεσινές δηλώσεις του.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στους παίκτες του. «Όλοι τους είναι ικανοποιημένοι εδώ. Σίγουρα υπάρχουν μουρμούρες όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Κάποιες φορές κερδίζεις, κάποιες άλλες χάνεις. Αλλά τα πράγματα στην ομάδα είναι πολύ καλά», τόνισε ο Μπενίτεθ.

Αναφορικά με το μέλλον του, πάλι ο Μπενίτεθ φάνηκε να αλλάζει τις τελευταίες δηλώσεις του. «Αυτό που προέχει είναι να πετύχουμε τους στόχους μας. Αν το καλοκαίρι αποχωρήσω, τότε μπορούν όλοι να με κρίνουν. Ως τότε, όμως, πρέπει να μας βοηθήσουν, αφού υπάρχει η μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και το Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο μας ενδιαφέρει. Πάντως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί το μέλλον μου», είπε, αφήνοντας ένα μικρό… παράθυρο παραμονής του και μετά το καλοκαίρι.

Να περιμένουμε το νέο ξέσπασμά του, όπου θα εξαπολύσει ξανά κατηγορίες εναντίων όλων; Μόνο αυτός ξέρει…


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: