Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μαρκόπουλος: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι»

Ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση χρειάζεται ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αν θέλει να πάρει τη νίκη, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Μαρκόπουλος: «Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι»
Ο ΠΑΟΚ δίνει το Σάββατο ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου και ο Σούλης Μαρκόπουλος με δηλώσεις του στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στα σημεία εκείνα που μπορούν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα του.

«Είναι ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες, γιατί παίζουμε με μία ομάδα που ενώ δεν φαίνεται να έχει κάνει πορεία ανάλογη με το ρόστερ της, έχει έμπειρους παίκτες, καταξιωμένους που μπορούν να παίξουν σε οποιοδήποτε στυλ παιχνιδιού, όπως ο Καλαμπόκης, ο Καλαϊτζής, ο Γεωργαλής και ο Κουμπούρας. Ξέρουν την Ελληνική πραγματικότητα και μαζί με τους ξένους που είναι στο ρόστερ του Κολοσσού, αποτελούν ένα καλό σύνολο», είπε αρχικά ο κόουτς του «δικεφάλου» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να σταματήσουμε το fast break του Κολοσσού και να μην δώσουμε ευκαιρίες στους παίκτες τους να μονοπωλήσουν το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί και σκληροί κοντά στα καλάθια και όλα αυτά, για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στο παιχνίδι και να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχουμε, όπως αυτό με τον Παπαδόπουλο, που προσπαθούμε να τον έχουμε κοντά μας με ένα συντηρητικό πρόγραμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: