Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Βρήκε… σπίτι η Παναχαϊκή!

Τέλος στην ταλαιπωρία για την Παναχαϊκή, η οποία για το υπόλοιπο της σεζόν θα χρησιμοποιεί για έδρα το στάδιο της Ναυπάκτου, σε περίπτωση που δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις για το Παμπελοποννησιακό.

Βρήκε… σπίτι η Παναχαϊκή
Κάτι η έξωση που της έκανε η Ερασιτεχνική από την Αγυιά.

Κάτι ότι δεν ξέρει αν τελικά θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Παμπελοποννησιακό, η Παναχαϊκή έδειχνε να μένει… άστεγη μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, η λύση βρέθηκε και είναι το στάδιο της Ναυπάκτου, το οποίο θα φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό θα συμβεί σε περίπτωση που δεν θα της επιτραπεί να έχει ως έδρα το Παμπελοποννησιακό, κάτι που γνωστοποιεί ο σύλλογος μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ ΠΑναχαϊκή ευχαριστεί την FootballLeague και προσωπικά τους κυρίους Καλογιάννη και Φίλια γιατί εξασφάλισαν παραχωρητήριο για τους επόμενους εντός έδρας αγώνες της από το στάδιο της Ναυπάκτου. Το στάδιο της Ναυπάκτου ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αύριο το πρωί θα το επισκεφθεί ο κ. Γενεράλης ώστε να βεβαιώσει την καταλληλότητα του.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εφόσον οι προσπάθειες της διοικήσεως και του κ. Χριστόπουλου για την παραχώρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου δεν ευοδωθούν, θα δώσει στο στάδιο της Ναυπάκτου όλους τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: