Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Θέλει να… ξυπνήσει ο Μπουονανότε!

Παράπονα για το μικρό χρόνο συμμετοχής του στη νέα του ομάδα, τη Γρανάδα, έκανε ο Ντιέγκο Μπουονανότε, σημειώνοντας πως περιμένει να του δοθεί μια ευκαιρία από τον προπονητή του.

Θέλει να… ξυπνήσει ο Μπουονανότε
Αγωνίστηκε στη Μάλαγα για δύο σεζόν, στις οποίες έπαιξε σε μόλις 31 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 5 γκολ. Θεωρώντας πως δικαιούται μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, αποφάσισε να μεταγραφεί τη Γρανάδα, όπου ήλπιζε να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όμως, παραμένει στο… περιθώριο, έχοντας παίξει σε ένα μόλις ματς με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Κάτι που τον έχει απογοητεύσει, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στη «Marca».

«Η ομάδα πηγαίνει καλά, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για μένα. Αν και ήρθα εδώ για να παίζω περισσότερο, μέχρι τώρα δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία. Σε κάθε παιχνίδι περιμένω να αγωνιστώ και τελικά μένω εκτός. Δεν το κρύβω πως είμαι απογοητευμένος», τόνισε ο Αργεντινός.

Μπορεί να αισθάνεται απογοητευμένος, είναι, όμως αποφασισμένος να παλέψει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Λούκας Αλκαράθ, όπως φαίνεται από τα λόγια του. «Είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου, ελπίζοντας να με χρησιμοποιήσει σε κάποιο παιχνίδι από την αρχή. Είμαι σίγουρος πως, όταν το κάνει, θα μείνει ικανοποιημένος από την απόδοσή μου. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω», δήλωσε με έμφαση ο Ντιέγκο Μπουονανότε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: