Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μανωλόπουλος: «Ανταποκριθήκαμε στο ‘πρέπει’»

Στους παίκτες του Παναθηναϊκού απένειμε τα εύσημα για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Μανωλόπουλος: «Ανταποκριθήκαμε στο ‘πρέπει’»
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στην πίεση του αγώνα με την Αναντολού Εφές και στην «υποχρέωση» για τη νίκη, όπως δήλωσε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Σωτήρης Μανωλόπουλος.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο ματς, που θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν σε αυτό το ‘πρέπει’. Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό για μας, ειδικά στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε στην άμυνα και με το πέρασμα του Ματσιούλις στο ‘4’ άνοιξαν οι χώροι. Υπήρχε πάθος, μεγάλη ενέργεια και πίστη για τη νίκη. Γι’ αυτό και στο τέλος παίξαμε για τη διαφορά», τόνισε.

Ερωτηθείς που αποδίδει τη σταθεροποίηση του Παναθηναϊκού σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, απάντησε: «Οι παίκτες έχουν καταλάβει σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τι ζητάμε και ανταποκρίνονται. Δεν είναι εύκολο να ελέγξεις μια ομάδα όταν οι παίκτες δεν αντιλαμβάνονται τι τους ζητάς».

Σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Τζέισον Καπόνο, τόνισε: «Η Εφές έπαιξε για πολλή ώρα με τρία γκαρντ και γι’ αυτό ίσως δεν τον βάλαμε. Ήταν και ο Ματσιούλις με τον Μπράμος σε πολύ καλή μέρα. Όμως όλοι οι παίκτες είναι χρήσιμοι και ετοιμοπόλεμοι».

Ο assistant του Πεδουλάκη στάθηκε και στη βοήθεια του κόσμου: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τον κόσμο. Μας έδωσε φοβερή ενέργεια και δείχνει πως μας πιστεύει. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, ίσα-ίσα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που είναι δίπλα μας».

Τέλος, για τη συνέχεια στο Top 16 είπε: «Εμείς θέλουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Και για να κοιτάξουμε ίσως κάτι καλύτερο, αν γίνεται, αλλά και γιατί έτσι χτίζουμε το χαρακτήρα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: