Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Μένει άλλα δύο χρόνια ο Σουάρες»

Την πεποίθησή του πως ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει στη Λίβερπουλ για ακόμα δύο χρόνια, εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες περί αποχώρησης του Ουρουγουανού.

«Μένει άλλα δύο χρόνια ο Σουάρες»

Ο προπονητής του Ουρουγουανού στη Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, πάντως, δείχνει να είναι σίγουρος για το μέλλον του παίκτη του. «Πριν από δύο εβδομάδες μίλησα με τον μάνατζερ του Σουάρες και μου επανέλαβε πως ο πελάτης του δεν προτίθεται να ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα. Μάλιστα με διαβεβαίωσε πως ο Λουίς θα μείνει τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια μαζί μας και θα μας βοηθήσει στην διαδικασία εξέλιξης, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες», σημείωσε ο Ρότζερς.

Ο Σουάρες αποτελεί το μεγάλο επιθετικό «όπλο» της Λίβερπουλ, κάτι που αναγνωρίζει ο Ρότζερς. «Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Ειδικά φέτος κάνει μια εξαιρετική χρονιά, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση. Πιστεύω πως στη Λίβερπουλ είναι ευτυχισμένος. Για αυτό δεν πρόκειται να φύγει», ήταν η εκτίμηση του προπονητή των «Ρεντς».

Στην παρατήρηση πως ο Λουίς Σουάρες θα άξιζε να αγωνίζεται σε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ρότζερς είχε κάποιες ενστάσεις. «Η Λίβερπουλ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Μπορεί να μην παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχουμε, ωστόσο, να ζηλέψουμε τίποτε από άλλες ομάδες. Εξάλλου, όπως προείπα, βρισκόμαστε σε μια διαδικασία εξέλιξης, η οποία θα μας οδηγήσει ξανά εκεί όπου ανήκουμε. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης», είπε με έμφαση ο Μπρένταν Ρότζερς.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: