Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Να αφήσουμε ακόμη πιο μακριά τη Ρεάλ»

Τη νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Μπερναμπέου», ώστε να αφήσει τη Ρεάλ ακόμη πιο μακριά στην βαθμολογία, θέλει ο Ζόρντι Ρόουρα.

«Να αφήσουμε ακόμη πιο μακριά τη Ρεάλ»
Το «clasico» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας και η πρόκριση της Ρεάλ μέσα στο "Καμπ Νου" να αποτελούν πλέον παρελθόν και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο σαββατιάτικο ντέρμπι στο «Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να βρίσκονται… αγκαλιά με τον τίτλο, αλλά ο Ζόρντι Ρόουρα θέλει τη νίκη, ώστε να αφήσει ακόμη πιο μακριά του Μαδριλένους στην βαθμολογία.

Ο βοηθός προπονητή των Καταλανών θεωρεί ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό επίτευγμα.

«Στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Το πρωτάθλημα είναι ο απόλυτος στόχος και εμείς θέλουμε σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τη διαφορά μας από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή όλοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα είναι κάτι άσχετο. Το να καερδίσουμε, όμως, στο Μπερναμπέου σημαίνει ότι θα έχουμε κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, ώστε να είμαστε εμείς πρωταθλητές, που θα είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για τα δύο άσχημα αποτελέσματα με τη Μίλαν και τη Ρεάλ και την αμφισβήτηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είπε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Μπορεί να κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι με δύο νίκες μπορεί να αλλάξει και πάλι το κλίμα. Άλλωστε να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, καθώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη, τότε θα έχουμε πετύχει έναν μεγάλο στόχο μας. Σίγουρα η Μπαρτσελόνα στοχεύει σε όλους τους τίτλους, αλλά αν θυμάμαι καλά έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι στο Champions League και τίποτα δεν έχει κριθεί».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: