Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Να ‘χαμε, να λέγαμε…!

Αποφάσεις που αδυνατούν να δρομολογήσουν εξελίξεις -πριν δοθεί λύση στο διοικητικό- πήρε το Δ.Σ. της ΑΕΚ. Μένει μέχρι νεωτέρας η νυν διοίκηση και ερευνάται η δυνατότητα ανοίγματος στον κόσμο.

Να ‘χαμε, να λέγαμε…

Διότι λύση στο διοικητικό δεν έχει προκύψει ακόμη, λεφτά… δεν υπάρχουν, ενώ και οι εναλλακτικές επιλογές στο απευκταίο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει η περίπτωση Βιντιάδη (με ή χωρίς τη συνεργασία Παππά και Μελισσανίδη) δεν πείθουν ότι μπορούν να βγάλουν την ΠΑΕ από το αδιέξοδο.

Όπως, για παράδειγμα, αυτή που επιμένουν να δρομολογήσουν οι μικρομέτοχοι, για μείωση της τιμής της μετοχής στο 0,30 και άνοιγμα στον κόσμο μέσω δημόσιας εγγραφής σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Παρόλο που αποφασίστηκε λοιπόν να γίνει επίσκεψη τη Δευτέρα από τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου, και τον εκπρόσωπο των μικρομετόχων, Κωνσταντίνο Κοτσώνη στο Υπουργείο Εμπορίου (ώστε να διερευνηθεί αν μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στο καταστατικό) παραμένουν οι επιφυλάξεις για τη συγκεκριμένη πρόταση.

Τόσο για το αν μπορεί να δώσει λύση (δεδομένης της αποδεδειγμένα περιορισμένης δυνατότητας του κόσμου να βοηθήσει), όσο και για το αν είναι σοφό να παραχωρηθεί στον οποιονδήποτε διαθέσει 2,5 εκατ. ευρώ το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ.

Όπως και να ‘χει, το συγκεκριμένο θέμα θα συζητηθεί αναλυτικότερα στη Γ.Σ. της Δευτέρας -όπως φυσικά και το θέμα της παραμονής ή όχι της νυν διοίκησης. Διότι τα μέλη της έχουν θέσει μεν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση της επιτροπής κατάληψης, ωστόσο αναμένεται να μείνουν στις θέσεις τους έως ότου υπάρξουν εξελίξεις στο διοικητικό.

Μέχρι να τελειώσει λοιπόν το θέμα Βιντιάδη και να φανεί αν θα συνεργαστεί με τους Παππά-Μελισσανίδη (o Δημητρέλος επιβεβαίωσε σήμερα ότι επίκειται συνάντηση των τριών) θα συνεχίσουν να αναζητούν οικονομικές ανάσες -όπως αυτή των 75.000 ευρώ που μπορεί να πάρει ως «τροφεία» η ΑΕΚ από τη μεταγραφή του γιου Δώνη στη Γιουβέντους.

Παράλληλα, θα συνεχίσουν την προσπάθεια να λάβει η ΑΕΚ τα χρήματα που δικαιούται από τη μεταγραφή του Σορεντίνο. Έστω κι αν δεν λαμβάνει καν απάντηση από την ιταλική ομοσπονδία και την Κιέβο (σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε σήμερα) κι έστω κι αν χρειαστεί να προσφύγει στη FIFA (όπως συζητήθηκε ως έσχατη λύση σήμερα).

Κι όλα αυτά την ώρα που θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες και για την αδειοδότηση της νέας χρονιάς. Ή τουλάχιστον αυτές που δεν απαιτούν… λεφτά και οι οποίες συμφωνήθηκε να «τρέξουν» μέχρι να δοθεί λύση στο διοικητικό.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: