Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Άγριο χέρι» από Πουλινάκη στους παίκτες!

«Γκάζια» στους παίκτες του ΟΦΗ μία μέρα πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έβαλε ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης.

«Άγριο χέρι» από Πουλινάκη στους παίκτες
Μετά την προπόνηση της Πέμπτης (28/1) το «παρών» και σε αυτήν της Παρασκευής έδωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, ο οποίος ανήμερα των γενεθλίων του κέρασε γλυκά τους παίκτες της ομάδας.

Ωστόσο, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ δεν ήταν το ίδιο ευδιάθετος όταν μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους στα τελευταία παιχνίδια στα οποία γνώρισαν τρεις ήττες με σκορ 3-1:

«Υπό άλλες συνθήκες και σε άλλες εποχές, οι περισσότεροι από μας, με πρώτο εμένα, δεν θα μπορούσαμε να μπούμε ούτε στα αποδυτήρια αυτής της ομάδας. Όποιος δεν σέβεται την ομάδα και τους κανόνες της να μην κάνει καν προπόνηση και να φύγει από τώρα»,είπε αρχικά με αυστηρό ύφος ο Μάνθος Πουλινάκης, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε για το επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και λογικό είναι να υπάρχουν και οι ήττες. Αυτό το δέχομαι. Όμως δεν μπορώ να δεχθώ να βλέπω αδιαφορία και να μην προσπαθείτε. Από αύριο θα πρέπει να τα δίνετε όλα στο γήπεδο, με πάθος και αποφασιστικότητα, όπως ταιριάζει σε παίκτες που παίζουν στον ΟΦΗ».

Ωστόσο, μετά την κατσάδα του Πουλινάκη οι παίκτες έμαθαν πως πληρώθηκαν δόσεις των συμβολαίων τους, ενώ το χρώμα του χρήματος είδαν και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: