Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Στο χειρουργείο ο Κρίσιτο!

Σοβαρός αποδεικνύεται ο τραυματισμός που υπέστη ο Ντομένικο Κρίσιτο στο φιλικό της Ζενίτ με τη Σιένα. Ο Ιταλός αμυντικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Στο χειρουργείο ο Κρίσιτο
Το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στη Ζενίτ και τη Σιένα επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη στον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο Ντομένικο Κρίσιτο υπέστη διάστρεμμα στο γόνατό του και, δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του, είναι αναγκασμένος να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημία.

Την επιβεβαίωση έδωσε ο ίδιος ο Ιταλός αμυντικός, μέσω μηνύματος που ανήρτησε στο Twitter. «Δυστυχώς υπέστην ένα σοβαρό διάστρεμμα στο γόνατο, το οποίο προκάλεσε σοβαρή ζημιά. Είμαι υποχρεωμένος να χειρουργηθώ. Ελπίζω ο καιρός μέχρι την επιστροφή μου στην ενεργό δράση να περάσει γρήγορα», έγραψε, εμφανώς στενοχωρημένος, ο Κρίσιτο.

Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να υπολογίσουν τον χρόνο αποθεραπείας, ακόμα. Πάντως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αρκετούς μήνες, μέχρι ο παίκτης να επανέλθει σε κατάσταση τέτοια, που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: