Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Βαγγελόπουλος: «Μας βαραίνει η ευθύνη, αλλά είναι χαρά μας»

Ο αμυντικός του Ηρακλή, Σταύρος Βαγγελόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πορεία των «κυανολεύκων» και το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

«Πηγαίνουν καλά τα πράγματα στα τελευταία παιχνίδια, όμως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε, διότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Ηρακλής δεν έπρεπε να είναι κάτω στη βαθμολογία, έπρεπε να κάνουμε την αντεπίθεσή μας και είναι θετικό ότι έχουμε συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Οι δηλώσεις του προπονητή μας σίγουρα μας έδωσαν ένα κίνητρο», είπε αρχικά, ενώ για την παρουσία του Γιώργου Χατζάρα, ο οποίος παρέμεινε για δύο μόλις μέρες στο «τιμόνι» του Ηρακλή και τώρα είναι τεχνικός στη Νίκη, είπε:

«Δε νομίζω πως θα μας επηρεάσει. Ήταν λίγες οι μέρες παρουσίας του, αλλά δε θα είχε σημασία και πολλές να ήταν διότι επαγγελματίες είμαστε και ξέραμε ότι θα συναντηθούμε κάποια στιγμή, όπως αυτό μπορεί να γίνει και με τον κ. Στράντζαλη».

Τέλος, για το αν αισθάνονται πίεση για να ανεβάσουν την ομάδα λόγω του ονόματος του Ηρακλή υπογράμμισε:

«Πίεση έχουμε και μας βαραίνει η ευθύνη, αλλά είναι χαρά μας να παίζουμε σε αυτή την ομάδα. Όποιος έρχεται, ξέρει πού έρχεται και τι πρέπει να κάνει».


πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: