Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Τσαρτσαρής: «Μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές.

Τσαρτσαρής: «Μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα»
Στα κρίσιμα καλάθια που πέτυχε η ομάδα του στο τέλος απέδωσε σε μεγάλο βαθμό τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές ο Κώστας Τσαρτσαρής.

«Όταν δεν βάζαμε καλάθι πέρασαν πολλά από το μυαλό, όπως το ματς με τη Ρεάλ ή άλλα παιχνίδια που είχαμε αφλογιστία. Ευτυχώς κάποια παιδιά έβαλαν μεγάλα σουτ, μας ξελασπώσανε και φτάσαμε στη νίκη», δήλωσε ο πολύπειρος φόργουορντ και πρόσθεσε: «Μάθαμε από το πάθημά μας, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας. Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε πάντα μια κοιλιά, αλλά δουλέψαμε ώστε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Οι προπονητές διαχειρίστηκαν πολύ καλά την ομάδα και με παιδιά που ήρθαν φρέσκα από τον πάγκο πήραμε τη νίκη».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Πηγαίνουμε όπως και να’ χει στη Μάλαγα για τη νίκη. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο, γι’ αυτό μας πείραξε που δεν καλύψαμε τη διαφορά. Αν διορθώσουμε κάποια μικρά διαστήματα, μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλά πράγματα. Φανταστείτε ότι έχουμε νεκρά διαστήματα και πετυχαίνουμε 80 πόντους. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε τι κάναμε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: