Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Αφήστε τον Λεβαντόφσκι και ασχοληθείτε με τον Ρόμπεν»

Την άγνοιά του σχετικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ομολόγησε ο Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Γερμανίας.

«Αφήστε τον Λεβαντόφσκι και ασχοληθείτε με τον Ρόμπεν»

Ένας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους για το μέλλον του Λεβαντόφσκι είναι ο προπονητής του στη Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μιλώντας στο κανάλι «ARD» ομολόγησε πως δεν γνωρίζει κάτι. «Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες της υπόθεσης, αφού αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Από όσα ακούω και βλέπω, όμως, δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως ο Ρόμπερτ θα φύγει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Πιστεύω πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα σχετικά με το μέλλον του», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες που έχει ο Λεβαντόφσκι να αγωνιστεί στη Μπάγερν Μονάχου, όπως φημολογείται, ο Κλοπ πέρασε στην… αντεπίθεση. «Μου λέτε για τον Ρόμπερτ στη Μπάγερν. Δεν μου λέτε, όμως, για τον Μάριο Γκόμεζ και τον Άριεν Ρόμπεν. Γνωρίζετε ποιο θα είναι το δικό τους μέλλον; Γιατί, κατά τη γνώμη μου, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα παραμείνουν στους Βαυαρούς. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα η κατάσταση που θα δημιουργηθεί. Ας μου απαντήσει, λοιπόν, κάποιος για αυτούς τους παίκτες και μετά ας ζητήσει να μάθει για τον Λεβαντόφσκι», απάντησε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιούργκεν Κλοπ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: