Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Γκιγκς, το πρότυπο!!

Η μπάλα χρόνια δεν κοιτά! Αυτό φαίνεται ότι θα είναι και στο εξής το «μότο» του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος επηρεάστηκε από την ανανέωση του Ράιαν Γκιγκς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γκιγκς, το πρότυπο!
Το νέο συμβόλαιο του Ουαλού άσου θα τον κρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ» ενώ θα έχει συμπληρώσει και τα 40 του χρόνια, και ο παλιός του συμπαίκτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος από την εξέλιξη αυτή.

Ενάντια σε όσους αμφέβαλαν για το αν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει να…μαγεύει με την μπάλα στα πόδια του, στην ηλικία των 37 ετών, ο Μπέκαμ, έχοντας ως πρότυπο έναν εν ενεργεία παίκτη στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, ανυπομονεί να βαδίσει στα χνάρια του.

«Μπορεί να έχω συμβόλαιο για έξι μόνο μήνες με την Παρί,αλλά θέλω πολύ να βοηθήσω σημαντικά προκειμένου να γίνει η ομάδα μου ακόμη καλύτερη. Σε παίκτες της ηλικίας μου τα συμβόλαια δεν γίνεται να είναι για δύο ή τρία χρόνια αλλά εγώ είμαι ακόμη σε πολύ καλή φόρμα και θέλω να συνεχίσω να παίζω», ήταν τα λόγια του πρώην αρχηγού της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος φαίνεται ότι συγκινήθηκε ιδιαίτερα από το νέο συμβόλαιο του πρώην συμπαίκτη του Γκιγκς, με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Ο Γκιγκς παίζει ακόμη σε υψηλότατο επίπεδο και έχω πει και στο παρελθόν πως είναι ένα από τα πρότυπά μου. Δεν έχει υπάρξει κάποιο σημάδι που να δείχνει ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής θα σταματήσει να παίζει. Αυτό είναι το μαγικό της υπόθεσης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: