Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Να μη φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό»

Κανένα λόγο δεν έχει η ΑΕΚ για να φοβηθεί τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Αντώνη Ρίκκα.

«Να μη φοβηθούμε τον Παναθηναϊκό»
Υποσχέσεις για μια ΑΕΚ πανέτοιμη και ανεπηρέαστη από οτιδήποτε άλλο στο ντέρμπι έδωσε ο Αντώνης Ρίκκα.

Μιλώντας στη NOVA, ο μέσος της «Ένωσης» χαρακτήρισε συχνό φαινόμενο στις ομάδες εντάσεις όπως αυτή στην προπόνηση της Τετάρτης.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι το θέμα ήταν λιγότερο σημαντικό απ’ όσο παρουσιάστηκε και ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι προσηλωμένη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως δεν έχει κάτι να φοβηθεί ενόψει της Κυριακής.

Αντίθετα, έχει πολλούς λόγους να πάρει τη νίκη, όπως τον κόσμο της ΑΕΚ, για τον οποίο σημείωσε πως πρέπει να κάνουν «ό,τι μπορούν για να τον ευχαριστήσουν.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίκκα

Για τα γεγονότα στην προπόνηση της Τετάρτης: «Πολλές φορές στα αποδυτήρια των ομάδων είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις. Τελειώνουμε το πρωτάθλημα σε λίγο καιρό και έχουμε πίεση ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Προχωράμε, αφού δεν έγινε κάτι τόσο σημαντικό όσο παρουσιάστηκε».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι ντέρμπι, αλλά πρώτα πρέπει να καταλάβουμε ότι πρόκειται για τρεις βαθμούς. Εννοείται βέβαια ότι θέλουμε να νικήσουμε. Τίποτα δεν τελειώνει σ’ αυτό το ματς, αφού μένουν εφτά αγωνιστικές. Μετά τον αγώνα αυτόν, θα μένουν έξι παιχνίδια. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί μπροστά μας και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί, γι’ αυτό πρέπει να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για το αν υπάρχει κάτι που φοβούνται: «Το να φοβόμαστε κάτι δεν πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Να μη φοβόμαστε τίποτα, να σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό όπως πρέπει και από ‘κει και πέρα, νομίζω ότι τα ντέρμπι κρίνονται στις δυνατές μονομαχίες και στις λεπτομέρειες. Ο Σο και ο Τοτσέ σίγουρα είναι παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα τους, όπως και άλλοι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και θα παρουσιαστεί σε καλή κατάσταση».

Για τη σημαντική υποστήριξη που αναμένεται ξανά από τον κόσμο: «Για τον κόσμο έχουμε πολλά να πούμε. Είναι φανταστικός και ξέρουμε ότι θα δώσει δυναμικό παρών, γι’ αυτό και πρέπει να κάνουμε ό, τι πρέπει για να τους ευχαριστήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: