Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με μονομαχίες»

Δύσκολο αντίπαλο, βελτιωμένο από τον πρώτο γύρο χαρακτήρισε ο Νίκος Βετούλας τον Άρη.

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι με μονομαχίες»
Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών ο Νίκος Βετούλας.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρθηκε στην καλή κατάσταση του αντιπάλου, τονίζοντας πως κλειδί της αναμέτρησης θα είναι τα ριμπάουντ.

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους και βρίσκονται στην ίδια βαθμολογική θέση. Περιμένουμε ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Θεωρώ ότι αν ελέγξουμε τα ριμπάουντς θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του α’ γύρου.

Έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς και έχει το δικό του τρόπο παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, σαν κι αυτή που κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κολοσσό
», δήλωσε ο Βετούλας.

Να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην εξάδα και ταυτόχρονα σε τροχιά πλέι οφ θα δώσουν οι παίκτες του Απόλλωνα σύμφωνα με τον φόργουορντ της ομάδας, Ντίνο Έρτσεγκ.

«Κερδίζοντας το παιχνίδι απέναντι στον Άρη νομίζω ότι αυξάνουμε τις πιθανότητές μας να διατηρηθούμε μέσα στην εξάδα και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Πρέπει να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη. Το «κλειδί» για να κερδίσουμε το παιχνίδι είναι πρώτα απ’ όλα η ομαδική συνεργασία. Πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντς και να είμαστε αποτελεσματικοί στην επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: