Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Με τα γνωστά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού!

Εκτός από τους τραυματίες Μονιάκη, Χαριτωνίδη και τον τιμωρημένο Παπάζογλου ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης, δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Με τα γνωστά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ως γνωστόν ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μανώλη Μονιάκη και Λάζαρο Χαριτωνίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Το ματς με τους «ερυθρόλευκους» θα χάσει και ο Θανάσης Παπάζογλου που είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο Πετράκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για το ματς του Σαββάτου (2/3). Έτσι, στην προπόνηση της Παρασκευής έβαλε όλους τους υπόλοιπους παίκτες του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική.

Οι «εκλεκτοί» του Πετράκη:
Γουναρίδης, Αγριμάκης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν, Βιτώρος, Λαμπρόπουλος, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Κυζερίδης, Κανούλας, Ζορμπάς, Καπουράνης, Νύκταρης και Κουρδάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: