Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μπέκαμ:«Ιδιαίτερο παιχνίδι για Ρονάλντο»

Σε εξαιρετική βραδιά θα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον επαναληπτικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μπέκαμ:«Ιδιαίτερο παιχνίδι για Ρονάλντο»
Ο σούπερ σταρ των «μερέγκες»επιστρέφει για πρώτη φορά στο «Ολντ Τράφορντ» από το 2009 που μετακόμισε στην Ρεάλ και ο Μπέκαμ τόνισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ιδιαίτερο για τον Πορτογάλο, πράγμα που ίσως αποτελέσει για εκείνον ένα παραπάνω κίνητο.

«Η Γιουνάιτεντ έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του. Οι οπαδοί τον αγαπούν και θα είναι μία ξεχωριστή περίσταση. Πολλά πράγματα εμπνέουν τους μεγάλους παίκτες. Η Γιουνάιτεντ τα πήγε καλά στο "Μπερναμπέου". Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Και οι δύο έχουν εξαιρετικές ομάδες και φοβερούς παίκτες, επομένως, είναι δύσκολο να διαλέξεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπέκαμ, ο οποίος πρόσθεσε στην συνέχεια όσον αφορά τον ίδιο:

«Είναι πολύ ωραίο να επιστρέφω και θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για την Παρί. Είμαστε σε θέση ισχύος, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα είναι εύκολο. Όσο παίζουμε καλά και δουλεύουμε σκληρά θα είμαστε εντάξει».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: