Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ανανέωσε με Φούλαμ ο Σεντέρος!

Για ακόμη ένα χρόνο θα αγωνίζεται με την φανέλα της Φούλαμ ο Φίλιπ Σεντέρος, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ανανέωσε με Φούλαμ ο Σεντέρος
Την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον Φίλιπ Σεντέρος ανακοίνωσε η Φούλαμ. Ο Ελβετός αμυντικός θα αγωνίζεται στην ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Την Παρασκευή το μεσημέρι, ο διεθνής άσος πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου, όπου κι έπεσαν οι υπογραφές. Από το 2010, όταν και μετακόμισε από την Άρσεναλ, μετράει σχεδόν 50 συμμετοχές με την φανέλα των Λονδρέζων. Φέτος είναι από τα βασικά κομμάτια του... παζλ, γι' αυτό και η ομάδα του θέλησε να τον επιβραβεύσει για την πολύ καλή παρουσία του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο. Έχω ευχαριστηθεί απόλυτα όσο χρόνο βρίσκομαι εδώ και μου αρέσει να αγωνίζομαι για την Φούλαμ. Απολαμβάνω κάθε στιγμή που παίζω ποδόσφαιρο εδώ και είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να διατηρήσουμε την καλή φόρμα που έχουμε στα τελευταία ματς και να πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος. Το να είμαστε στην πρώτα δεκάδα είναι σίγουρα εφικτό», ήταν τα λόγια του Σεντέρος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: