Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Γκιγκς για πάντα και μπάλα στα σαράντα!!

Με νέο συμβόλαιο θα γιορτάσει το 1000ο παιχνίδι στην καριέρα του ο Ράιαν Γκιγκς με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» για ακόμη ένα χρόνο.

Γκιγκς για πάντα και μπάλα στα σαράντα!
Με νέο συμβόλαιο θα γιορτάσει το 1000ο παιχνίδι στην καριέρα του ο Ράιαν Γκιγκς, με τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» για ακόμη ένα χρόνο, κάτι που σημαίνει πως η πέμπτη δεκαετία της ζωής του θα τον βρει στο «Old Trafford».

Ο Ουαλός άσος δεν έχει καμία διάθεση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και τόσο ο ίδιος, όσο και ο σύλλογός του αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Γκιγκς υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει πως θα φορά την κόκκινη φανέλα, όταν θα έχει συμπληρώσει και τα 40 του χρόνια.

Το νέο συμβόλαιο του Γκιγκς θα τον κρατήσει στο «Old Trafford» έως το καλοκαίρι του 2014, όταν και θα συμπληρώνει την 23η του σεζόν εκεί.

«Τι μπορώ να πω για τον Ράιαν, το οποίο δεν έχει ειπωθεί;» αναρωτήθηκε στις δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να τον χαρακτηρίσει «παράδειγμα για όλους». Από την πλευρά του, ο Γκιγκς παραδέχτηκε πως νιώθει «καλά και» πως απολαμβάνει «το ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ». Μάλιστα, ο Ουαλός άσος τόνισε πως πιστεύει πως έχει «ακόμη συνεισφορά στην ομάδα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: