Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Τα φακελάκια δείχνουν ότι το έχει πάρει προσωπικά!



Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την κίνηση Αλαφούζου να μοιράσει πριμ στους παίκτες του Παναθηναϊκού παραμονές του ντέρμπι με την ΑΕΚ. "Θέλει να σώσει μόνος του την ομάδα Το πριμ και το ζεστό χρήμα, που μοίρασε ο Αλαφούζος σε φακελάκια στους παίκτες δείχνει, ότι έχει βρει χρήματα και επιβεβαιώνει αυτό, που λέγαμε τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα πλέον ο ίδιος στο Δ.Σ μίλησε για ένα ποσό στα 8 εκ. ευρώ, που αν μπει στα ταμεία της ομάδας θα της δώσει μεγάλη ανάσα για τη νέα χρονιά.

Ο Αλαφούζος το έχει πάρει προσωπικά και θέλει να σώσει μόνος του τον Παναθηναϊκό. Εχει δει και ο ίδιος ότι οι εγγραφές μελών στην Συμμαχία δεν περπατάνε, για αυτό και τα λεφτά αναμένεται να τα βάλει ξεχωριστά παίρνοντας ένα μεγάλο πακέτο μετοχών.

Οι κινήσεις του Αλαφούζου την τελευταία εβδομάδα είναι κινήσεις ανθρώπου που αποφάσισε να μείνει, να παλέψει για να βγάλει από το αδιέξοδο τον Παναθηναϊκό. Και όχι ανθρώπου, που είναι έτοιμος να φύγει, όπως έλεγαν κάποιοι.

Φυσικά αν μπουν αυτά τα 8 εκ. ευρώ στην ομάδα θα φανούν περισσότερο αν ο Παναθηναϊκός παίξει τη νέα περίοδο στους ομίλους του Europa League. Θα βάλει άλλα 7 εκ. ευρώ στο ταμείο και με βάση την δραματική μείωση του μπάτζετ το χρέος των 28 εκ. ευρώ μπορεί να σβήσει την επόμενη τριετία.

Και για την συμμετοχή της ομάδας στα play off θα παίξει σημαντικό ρόλο το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ. Σε περίπτωση νίκης ο Παναθηναϊκός γίνεται φαβορί για την πεντάδα. Αν φέρει ισοπαλία έχει ακόμα πιθανότητες, αν χάσει και μεγαλώσει παράλληλα η διαφορά από την πέμπτη θέση το πράγμα δυσκολεύει πολύ, αφού μειώνονται και τα παιχνίδια.

πηγή: sportdog.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: