Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Έχω απειληθεί για χρήματα από μπράβους»

Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχτεί απειλές από μπράβους του προχώρησε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος αναμένεται να κάνει καταγγελία κατά του Στράτου Γιδόπουλου.

«Έχω απειληθεί για χρήματα από μπράβους»
Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προς τον πρώην μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου, Στράτο Γιδόπουλο, προχώρησε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει και στις αρχές.

Ο νυν πρόεδρος της Νίκης αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές για χρήματα από μπράβους, όταν αρνήθηκε να δώσει χρήματα και προέτρεψε τον Γιδόπουλο να τα διεκδικήσει δικαστικά.

Το θέμα που έχει προκύψει, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άντρας του συλλόγου έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Με τον Γιδόπουλο είμαστε σε αντιδικία. Ήδη έχω κληθεί να δώσω κατάθεση. Μπορεί να μην κάνω τα πάντα γνωστά, όμως να ξέρετε έχουν παιχτεί απίστευτα σενάρια σ' αυτή την ομάδα. Έχω απειληθεί για χρήματα και, μάλιστα, με μπράβους. Το θέμα έχει πάει στη δικαιοσύνη και θα δούμε τι θα αποφανθεί. Συμμορίες, «συμβόλαια» για να χτυπηθώ και να πάρει κάποιος, ο οποίος λέει έβαλε 2,5 εκατ. ευρώ και να τα χαρίσει αν πάρει 150 χιλιάρικα. Εδώ πρόκειται για έναν απίστευτο παραλογισμό. Όταν εγώ του είπα ότι δεν του τα δίνω και τον προέτρεψα να τα διεκδικήσει δικαστικά, φτάσαμε σε απειλές, σε εκβιασμούς και ανθρώπους της νύχτας», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: