Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Νικήστε για τον κόσμο της ΑΕΚ»

Το δικό τους «λιθαράκι» στην προσπάθεια να… ξαναχτιστεί η καλή ψυχολογία της ΑΕΚ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έβαλαν οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

«Νικήστε για τον κόσμο της ΑΕΚ»
Μήνυμα συσπείρωσης ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έστειλαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ.

Συνεχίζοντας να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα που κάνει φέτος η «Ένωση», οι παλιές της δόξες ζήτησαν από την ομάδα να ξεχάσει ό,τι συνέβη στη διάρκεια της εβδομάδας.

Κι αφού υπενθύμισαν ότι σε ντέρμπι όπως το κυριακάτικο υπάρχει μόνο η νίκη για την ΑΕΚ, κάλεσαν τους «κιτρινόμαυρους» να την πάρουν για τον κόσμο που θα πάει ξανά να τους υποστηρίξει.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όπως σε κάθε ντέρμπι, έτσι και σε αυτό, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, η νίκη!

Γι’ αυτό, ως Σύνδεσμος Παλαιμάχων της Ένωσης, συμβουλεύουμε τους παίκτες να ξεχάσουν ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και να προσηλωθούν ψυχή τε και σώματι στη μάχη της 24ης αγωνιστικής.

Νικήστε για τον κόσμο της ΑΕΚ, που θα γεμίσει ξανά το ΟΑΚΑ και σας στηρίζει απόλυτα!

ΥΓ: Για τον τελικό Κυπέλλου στο Χάντμπολ, δεν ευχόμαστε απλά, είμαστε σίγουροι ότι οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη θα γυρίσουν με την κούπα από την Κέρκυρα»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: