Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Λόπεθ: «Η ομάδα πρέπει να μείνει σ' αυτούς του ρυθμούς»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ντάνι Λόπεθ, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Ηρακλή και τη «μεταμόρφωση» της ομάδας.



Για το αν αλλάζουν προς το καλύτερο τα πράγματα στον Ηρακλή:

«Πράγματι, η ομάδα έχει κάνει τρεις σερί νίκες και αυτό έχει δώσει δύναμη στους παίκτες μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε κοντά στους στόχους και μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Για αυτό που άλλαξε στην ομάδα:

«Όλες οι αλλαγές θέλουν χρόνο για να αποδώσουν. Ήρθαν καινούργιοι παίκτες, καινούργιος προπονητής ο οποίος άλλαξε το σύστημα και άλλα πράγματα. Εμείς έπρεπε να προσαρμοστούμε σ' αυτά. Είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών και απ' ότι φαίνεται βγήκαν σε καλό αυτές οι αλλαγές».

Για τη συνέχεια είπε:

«Πρωτίστως η ομάδα θα πρέπει να μείνει σε αυτούς του ρυθμούς, να είναι σε αυτό το επίπεδο και μην κατέβει».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει στο Πρωτάθλημα:

«Απ' ότι έχω παρατηρήσει βλέπω μια ισότητα μεταξύ των ομάδων, είναι μικρές οι διαφορές στις ομάδες. Ο Ηρακλής πρέπει να πάρει βαθμούς ώστε να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Ο Ηρακλής Ψαχνών και ο Εργοτέλης ξεχωρίζουν. Ο Ηρακλής πάντως θα πρέπει να παίρνει βαθμούς από κάθε παιχνίδι».

Για τον άσχημο αγωνιστικό χώρο του Καυτανζογλείου και αν τους επηρεάζει:

«Φυσικά και είναι πρόβλημα για εμάς δε μας βοηθάει καθόλου στο παιχνίδι που θέλουμε να κάνουμε και στο να έχουμε ρυθμό. Παίζουμε καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια και σ' αυτό οφείλεται ο κακός αγωνιστικός χώρος».

Για το πώς ετοιμάζονται για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου:

«Η ομάδα προετοιμάζεται όπως πάντα. Μας έχει ανέβει το ηθικό μετά τα θετικά αποτελέσματα, έχουμε περισσότερη όρεξη στις προπονήσεις, περισσότερη θέληση και δουλεύουμε για να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: