Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Οι πιτσιρικάδες που θα γίνουν άντρες!

Στον Ολυμπιακό είναι ευχαριστημένοι από την πορεία των Νέων αλλά το θέμα είναι πως θα διαχειριστούν τα νέα… αστεράκια. Ποιοι βρίσκονται στα υπόψη για την πρώτη ομάδα.

Οι πιτσιρικάδες που θα γίνουν άντρες
Η ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού προκρίθηκε στα προημιτελικά του Next Gen Series και όλοι χάρηκαν με αυτό. Από εδώ και πέρα, το θέμα είναι το πώς θα διαχειριστούν αυτή την επιτυχία και ποια θα είναι η εξέλιξη των νεαρών παικτών.

Ο Μίτσελ παρακολούθησε το ματς κόντρα στην Άντερλεχτ και ξεχώρισε μερικά νέα… αστεράκια που πιθανότατα θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, τουλάχιστον στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Στα «μπλοκάκια» βρίσκεται ο Λεάντρο εδώ και καιρό και είναι… σιγουράκι για να ανέβει στους μεγάλους.

Μέσα σε αυτούς είναι ο αρχηγός, Κώστας Ρουγκάλας. Ο 19χρονος άσος έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά αφού είναι γεννημένος το 1993 και όπως όλα δείχνουν θα πάει στην πρώτη ομάδα.

Επίσης, έχει ξεχωρίσει ο Μανώλης Σιόπης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει και να πάρει ευκαιρίες. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Βασίλη Καραγκούνη που από πέρυσι έχει δείξει καλά στοιχεία και είχε λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία. Τέλος, υπάρχει και ο σκόρερ. Ο Νίκος Ιωαννίδης έδωσε τη νίκη πρόκριση στον Ολυμπιακό επί της Άντερλεχτ και από την στιγμή που ο Μάρκο Πάντελιτς θα αποχαιρετήσει το προσεχές διάστημα, ίσως να του δοθεί η ευκαιρία.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: