Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Πληρώνει τη ρήτρα του Καβάνι η Σίτι!

Αρχίζει να επισημοποιείται το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Έντινσον Καβάνι, αφού οι Άγγλοι φέρονται να έχουν στείλει φαξ στη Νάπολι, γνωστοποιώντας πως προτίθενται να τον αποκτήσουν.

Πληρώνει τη ρήτρα του Καβάνι η Σίτι

Συνεπώς το ντέρμπι με τη «Μεγάλη Κυρία» ενδέχεται να κρίνει το μέλλον, τόσο του Βάλτερ Ματζάρι, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν έχει ανακοινώσει αν προτίθεται να το ανανεώσει, όσο και του Έντινσον Καβάνι, ο οποίος βρίσκεται στο… μεταγραφικό στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου. Και όχι μόνο…

Ήδη στα γραφεία του συλλόγου έχει φτάσει, σύμφωνα με πληροφορίες της «Tuttosport», φαξ προερχόμενο από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο οποίο γίνεται γνωστό πως οι ιδιοκτήτες του συλλόγου είναι έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 62 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσουν τον Ουρουγουανό επιθετικό.

Αν συμβεί αυτό, τότε το μέλλον του Καβάνι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά του χέρια, αφού μόνο εκείνος μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να παραμείνει στη Νάπολη ή να μετακομίσει για το Μάντσεστερ. Κάτι που θα γνωστοποιήσει στον πρόεδρο σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους, η οποία θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αυτό που είναι βέβαιο, πάντως, είναι πως τα χρήματα που θα εισπράξει η Νάπολι, θα επενδυθούν αμέσως, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ουρουγουανού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ασφαλώς όλα αυτά τα σενάρια θα αμφισβητηθούν, αν απόψε η Νάπολι καταφέρει να νικήσει την ομάδα του Αντόνιο Κόντε και την πλησιάσει στους 3 βαθμούς, ενώ θα ανατραπούν, αν στο τέλος το πρωτάθλημα πάει στον ιταλικό Νότο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: