Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Στον πάγκο ο Ρονάλντο στο Clasico!

Ο Μουρίνιο δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό του Ρονάλντο στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα εν όψει του κρίσιμου ματς στην Αγγλία.

Στον πάγκο ο Ρονάλντο στο Clasico

Όχι, δεν έχει συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας για τους οπαδούς της «βασίλισσας» με κάποιον τραυματισμό του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Αρκετοί θα περίμεναν τον Ζοσέ Μουρίνιο να επιλέξει ξανά τον 28χρονο παίκτη για να αντιμετωπίσει τους Καταλανούς.

Ωστόσο, ο «εκλεκτός» δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό του διεθνούς άσου, ρίχνωντάς τον ως βασικό στη… μάχη του ντέρμπι με τους «μπλαουγκράνα» από τη στιγμή που ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Το σκεπτικό του Μουρίνιο είναι το ίδιο με εκείνο του αγώνα στο «Ριαθόρ», όταν τον άφησε στον πάγκο με την Λα Κορούνια, και τον χρησιμοποίησε για κάποια λεπτά για να «ζεσταθεί» εν όψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο που έχει πετύχει έξι γκολ σε ισάριθμα ματς κόντρα στην παρέα του Μέσι, θέλει να πάρει φανέλα βασικού. Το θέμα, όμως, είναι ποιος παίκτης θα καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του Πορτογάλο από το αρχικό σχήμα.

Πιθανότατα στη θέση του «CR7» θα αγωνιστεί ο Μοράτα ή ο Κοεντράο. Εν τω μεταξύ, το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα αποτελέσουν ο Καρβάλιο και ο Πέλε, ξεκουράζοντας με αυτό τον τρόπο τον Ράμος και τον Βαράν εν όψει του αγώνα στην Αγγλία.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: