Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Νίκη για… αισιοδοξία»

Τη νίκη για να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και να αρχίζει να βλέπει… play offs έχει σαν στόχο ο Κολοσσός το Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ (17:00).

«Νίκη για… αισιοδοξία»
Παρά την εξαιρετική κατάσταση του ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Φραγκιάς δεν βλέπει τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη για τον Κολοσσό στην αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Βενετόκλειο» (17:00) για τη 19η αγωνιστική.

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ καλή κατάσταση και διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ. Παίζει με συγκεκριμένη φιλοσοφία και πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο προπονητής των Ροδιτών. «Εμείς παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας, οπότε πρέπει να δώσουμε τα πάντα. Θέλουμε τη νίκη για να δούμε το μέλλον μας πιο αισιόδοξα. Περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο της Ρόδου να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη, αφού το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό», πρόσθεσε.

Ο πολύπειρος Γιάννης Καλαμπόκης στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του, είπε: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη μετά τις δύο πρώτες. Αφού δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, αν και το αξίζαμε, θα πρέπει να ρίξουμε το βάρος μας και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ και να ξεφύγουμε οριστικά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού, κυνηγώντας τις πιθανότητες για την είσοδο μας στα πλέι-οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: