Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

«Άλλο πέρσι, άλλο φέτος»

Επισφαλής είναι η θέση του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του συλλόγου, Χοσέ Άνχελ Κόρες.

«Άλλο πέρσι, άλλο φέτος»
Πέρσι ήταν η αποκάλυψη της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Κατάφερε να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία, κάνοντας εξαιρετική πορεία στο Κόπα Ντελ Ρέι και φτάνοντας ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος, όμως, η Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ έμεινε εκτός των κυπέλλων πολύ νωρίς. Κάτι που μπορεί να κοστίσει τη θέση του προπονητή στον Μαρσέλο Μπιέλσα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος των Βάσκων, Χοσέ Άνχελ Κόρες.

«Κανείς δεν χαίρει απεριόριστης εμπιστοσύνης. Όλοι κρινόμαστε από τη δουλειά και τα αποτελέσματα. Κάτι που θα γίνει και με τον προπονητή μας. Είναι λογικό αυτό. Δεν μπορούμε να του εγγυηθούμε τίποτα αν τα αποτελέσματα συνεχίσουν να μην έρχονται», δήλωσε ο Κόρες.

Η περσινή χρονιά ήταν θριαμβευτική. Αυτό, αν και δεν μπορεί να αγνοηθεί, δεν αποτελεί κριτήριο για τον παράγοντα της Αθλέτικ. «Πέρσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η πορεία μας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στα κύπελλα, ήταν εξαιρετική. Αλλά αυτό ήταν πέρσι. Φέτος είναι άλλη χρονιά και όλοι θα κριθούν με βάση τα φετινά και όχι τα περσινά αποτελέσματα», ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της Αθλέτικ.

Από τα λεγόμενά του μοιάζει αποφασισμένος να απολύσει τον Μαρσέλο Μπιέλσα. «Δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Εξήγησα πως περιμένουμε τα αποτελέσματα για να προβούμε σε κάποιες κινήσεις. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πορεία της ομάδας. Αν και είμαι βέβαιος πως η Αθλέτικ θα ξεκινήσει την… αντεπίθεση, αρχής γενομένης από το ερχόμενο ματς με την Οσασούνα. Για αυτό το παιχνίδι είμαι πολύ αισιόδοξος», τόνισε ο Χοσέ Άνχελ Κόρες.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: