Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Καλό παιδί ο… δολοφόνος του Ροναλντίνιο!

Τη δική του εξήγηση για το… δολοφονικό τάκλιν που έκανε στον Ροναλντίνιο έδωσε ο… δράστης, Ντιέγκο Μπραγκιέρι, ζητώντας, για ακόμα μία φορά συγγνώμη από τον Βραζιλιάνο.

Καλό παιδί ο… δολοφόνος του Ροναλντίνιο
Αλγεινή εντύπωση έκανε σε όλους η ενέργεια του Ντιέγκο Μπραγκιέρι να μαρκάρει με αντιαθλητικό τρόπο τον Ροναλντίνιο, πέφτοντας με δύναμη - και με τα πόδια ενωμένα - στην κνήμη του Βραζιλιάνου, στο παιχνίδι της Άρσεναλ Σαραντί με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Άπαντες έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα να… περπατάει κανονικά, μετά από ένα τόσο σκληρό τάκλιν.

Ο Μπραγκιέρι θέλοντας να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε μια τόσο σκληρή ενέργεια, μίλησε σε αθλητική εκπομπή. «Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να κάνω κακό στον Ροναλντίνιο. Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω, αφού δεν είμαι τέτοιος παίκτης. Είμαστε συνάδελφοι και θα ήταν παράλογο να πιστεύουμε πως υπάρχει κάποιος που να θέλει να προκαλέσει ζημιά στον άλλο. Ήταν μια κακιά στιγμή και τίποτε άλλο. Προσπάθησα να μπλοκάρω το σουτ που πήγαινε να κάνει, αλλά τελικά βρήκα το πόδι του. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να τον χτυπήσω. Ευτυχώς, οι συνέπειες δεν ήταν σοβαρές και με ανακούφιση είδα τον Βραζιλιάνο να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα», τόνισε στην… απολογία του ο Μπραγκιέρι.

Στη συνέχεια ο Αργεντινός εξήρε τη στάση του «Ρόνι». «Αμέσως του ζήτησα συγγνώμη και εκείνος την αποδέχτηκε. Άλλος στη θέση του θα δυσκολευόταν να με συγχωρέσει. Αυτό δείχνει το πόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και πόσο σπουδαίος άνθρωπος, είναι ο Ροναλντίνιο. Ακόμα και τώρα, του ζητάω συγγνώμη. Λυπάμαι για όσα έγιναν. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω. Δεν είμαι κακός παίκτης, είμαι καλό παιδί», είπε ο Ντιέγκο Μπραγκιέρι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: