Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου που έστειλε την μπάλα στα πόδια των παικτών και του προπονητή ενόψει ΑΕΚ.


Ο Γιάννης Αλαφούζος στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε μία κίνηση, που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να εισπράξει. Πήγε και έδωσε στους παίκτες πριμ νίκης, που τους είχε υποσχεθεί ο ίδιος. Πότε; Πριν ακριβώς έναν γύρο. Είχε πάει πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ επίσης τότε και είπε στους παίκτες, ότι κάθε νίκη από κει και πέρα θα ισοδυναμεί με 1000 ευρώ για κάθε παίκτη που αγωνίζεται.

Σε μία εποχή, που η ΠΑΕ έχει πολλές υποχρεώσεις και απέναντι στους παίκτες ο Αλαφούζος πήγε στην Παιανία, γλύκανε τους παίκτες και φώναξε δυνατά παρών. Αποφασισμένος να πάρει πάνω του την κατάσταση και να βγάλει ο ίδιος τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο, που έχει περιέλθει. Πριν από ένα γύρο η παρουσία του Αλαφούζου στην Παιανία πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ έφερε γούρι στην ομάδα που νίκησε με 1-0 με γκολ του Τοτσέ. Τώρα η παρουσία δεν είχε λόγια, αλλά μόνο πράξεις και αυτό μετράει περισσότερο.

Διότι ήταν μία πράξη, που «εφτιαξε» τους παίκτες ενόψη του ντέρμπι. Ενα ντέρμπι που οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπουν με γεμάτες τσέπες σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους. Αρα δικαιολογία , για να μην υπάρχει μεγάλο πάθος δεν υπάρχει καμία. Ο Αλαφούζος έκανε ότι μπορούσε ενόψη του ντέρμπι. Η μπάλα περνάει σε παίκτες και προπονητή.
πηγή: gazzetta.gr