Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Μαχμούτι: «Καλό που κρατήσαμε τη διαφορά»

Ικανοποιημένος που η Εφές κράτησε τουλάχιστον τη διαφορά με την οποία είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη, ήταν ο προπονητής της Οκτάι Μαχμούτι.

Μαχμούτι: «Καλό που κρατήσαμε τη διαφορά»
Η Εφές Αναντολού μπορεί να ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, κατάφερε όμως να διατηρήσει τη διαφορά των 14 πόντων με την οποία είχε νικήσει στην Κωνσταντινούπολη και αυτό μετρίασε κάπως τα πράγματα για τον Οκτάι Μαχμούτι. Ο κόουττς του τουρκικού συλλόγου έδωσε τα συγχαρητήρια τους στους «πράσινους» και στάθηκε στα σημεία που κόστισαν στην ομάδα του.

«Καλησπέρα σε όλους! Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Παίξαμε καλό μπάσκετ για 35 λεπτά, αλλά χάσαμε την αμυντική πειθαρχία μας στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός έβαλε στο τέλος τα σουτ και χάσαμε. Είχαμε κερδίσει στην Κωνσταντινούπολη με 14, εδώ χάσαμε με λιγότερο, οπότε είναι καλό για εμάς που κρατήσαμε τη διαφορά», είπε ο Μαχμούτι και πρόσθεσε:

«Ήμασταν μαλακοί στην άμυνα, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε για να πάρουμε το ματς. Καταφέραμε τον έναν από τους δύο στόχους μας. Συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: