Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Τέλος στο «λευκό» σερί!

Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανθρακικό. Τρεις ισοπαλίες μετρούν στα τελευταία ματς οι Περιστεριώτες.

Τέλος στο «λευκό» σερί
Το τρίτο του «διπλό» στη φετινή Σούπερ Λίγκα θα επιδιώξει να πάρει ο Ατρόμητος στο σημερινό παιχνίδι στην έδρα του Πανθρακικού (17:15, Novasports 2).

Οι Περιστεριώτες χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν σε κοντινή απόσταση από τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης στη βαθμολογία εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Το έργο της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου δεν είναι εύκολο, αφού προέρχεται από τρεις «λευκές» ισοπαλίες (0-0) κόντρα σε Βέροια, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι σε έντεκα ματς που έχουν δώσει μέσα στην Κομοτηνή μετρούν πέντε νίκες, ισάριθμες ήττες και έχουν μόνο μία ισοπαλία.

Μάλιστα, στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχουν δώσει στην έδρα τους έχουν χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό (1-0) και τον ΠΑΟΚ (4-1), ενώ κέρδισαν ΑΕΚ (1-0) και Λεβαδειακό (3-0) και ήρθαν ισόπαλοι με τον Πλατανιά (1-1).

Τώρα οι παίκτες του Ατρομήτου πρέπει να βρουν τον τρόπο να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Στόχος των «κυανόλευκων» είναι η νίκη και όχι το θέαμα σε αυτό το ματς, αφού στα προηγούμενα παιχνίδια τους έλειψε η ουσία παρά τις καλές εμφανίσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αναστόπουλος προορίζει για βασικό τον Ναπολεόνι στη θέση του τραυματία Καραγκούνη. Ωστόσο, μπορεί να τοποθετήσει στα πλάγια τον Μπρίτο και να χρησιμοποιήσει μετά από καιρό τον Σουμπίνιο.

Την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Ράντμαν, ο οποίος θα έχει μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Γιαννούλη. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Ιγκλέσιας, έχοντας δίπλα τους Μπρίτο και Δημούτσο. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναπολεόνι, Επστάιν και Μάντζιος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μανόλο, Λαζαρίδη, Νάστος, Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καραμάνος, Φάμπιο, Ουντόζι και Κούτσι. Εκτός έμειναν ξανά ο Μπάλλας, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον «αλενατόρε».

Προϊστορία

Μόνο την περίοδο 2009-10 συναντήθηκαν οι δύο ομάδες σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ο Πανθρακικός είχε πάρει ήδη την κατιούσα και δεν κατάφερε να κοντράρει τον Ατρόμητο, ο οποίος νίκησε με 3-0, με χατ τρικ του Ηλία Αναστασάκου.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

03/11/12 Ατρόμητος-Πανθρακικός 2-1 (18' Κούτσι, 87' Καραγκούνης - 44' Παπαδόπουλος)
18/04/10 Ατρόμητος-Πανθρακικός 3-1 (26΄ πεν. Αναστασάκος, 57΄ Καραλής, 90΄ Περόνε- 30΄ πεν. Μπέλεκ)
20/12/09 Πανθρακικός-Ατρόμητος 0-3 (35΄, 73΄, 80΄ Αναστασάκος)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: