Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Βονόρτας: «Το θέλαμε περισσότερο»

Στην θέληση των παικτών του Παναθηναϊκού εστίασε ο Γιάννης Βονόρτας μετά την νίκη επί της Ξάνθης και την εξασφάλιση της έκτης θέσης.

Βονόρτας: «Το θέλαμε περισσότερο»
Ο Γιάννης Βονόρτας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την θέληση και την αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του, ούτως ώστε να έρθει η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού επισήμανε πως πλέον όλοι περιμένουν το τι θα γίνει με τις άδειες των άλλων ομάδων και κατά πόσο θα καταφέρουν εν τέλει οι «πράσινοι» να αγωνιστούν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«H εμφάνιση που κάναμε ήταν πάρα πολύ καλή βεβαίως υπάρχει και η αποβολή που αλλάζει την εικόνα ενός ματς. Βέβαια είχαμε σκοράρει και πριν την αποβολή και δεν θα άλλαζε θεωρώ κάτι στο ματς. Εν συνεχεία την εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο σκοράροντας δυο ακόμα τέρματα μέχρι το τέλος».

Τι έγινε στο τέλος με τον Ντιέ;

«Ξαφνικά σηκώθηκε και γρονθοκόπησε τον Ζέκα».

'Εγινε κάτι που δεν είδαμε;

«Ούτε και εγώ είδα κάτι. Δυστυχώς είναι μια σκηνή από αυτές που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο. Ο Ζέκα είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και δεν του έχει πει κάτι».

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει για να δει τι θα γίνει με την Ευρώπη αλλά αυτό σημαίνει και πολύ νωρίς έναρξη της προετοιμασίας;

«Κατορθώσαμε και μπήκαμε σε τροχιά Ευρώπης. Τα παιδιά θα πάρουν άδεια από τις 15 Μαίου και αν παίξουμε στην Ευρώπη θα συγκεντρωθούν στις 18 Ιουνίου. Θα έχουν ένα μήνα άδεια που είναι ικανοποιητικός χρόνος για ξεκούραση. Αν γίνει αυτό και παίξουμε στην Ευρώπη υπάρχουν και τα κατάλληλα προγράμματα ώστε να μπουν πάλι τα παιδιά σε ρυθμούς».

Τι είχε παραπάνω από την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός; Ήταν το κίνητρο, το πάθος τι;

«Και το κίνητρο ήταν αλλά και το πάθος. Είναι από τις ελάχιστες τόσο κακές χρονιές και τα παιδιά κατάλαβαν ότι πρέπει να κάνουν το χρέος τους και το καθήκον τους. Δείξαμε περισσότερη αυτοσυγκέντρωση κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως η Ξάνθη και έδειξαν τα παιδιά ότι το ήθελαν περισσότερο».

Θα κληθείτε να δώσετε κάποια έκθεση τώρα στο τέλος της σεζόν;

«Νομίζω πως ναι. Καθένας παραδίδει μια έκθεση στο τέλος. Το ίδιο θα κάνω και γω και θα απαντήσω σε κάθε ερώτηση για το υλικό της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: