Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αθανασιάδης: «Ο Άρης δεν είναι όχημα κανενός»

Ιδιαίτερα σοβαρές ενστάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών της Κοινωνίας Μελών Άρη, αλλά και τον τρόπο που διοικείται ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια, εξέφρασε ο Μιχάλης Αθανασιάδης (ΑΜ 8555), μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis». Ο υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο στις σημερινές εκλογές, εξαπέλυσε επίσης σοβαρές ενστάσεις για το ποιόν του κυρίου Σκόρδα ως παράγοντα, ενώ κατέθεσε και τη δική του πρόταση για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που θα ανοίξει σύντομα.

«Φυσικά και θα μπορούσε να είναι διάτρητη η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία» τόνισε αρχικά για να επισημάνει στη συνέχεια πως: «είναι ένα ζήτημα από τα πολλά που δημιούργησε η πρώην προσωρινή διοίκηση και δίνουν τη δυνατότητα, να αμφισβητηθούν οι εκλογές. Υφίσταται προσπάθεια χειραγώγησης των εκλογών με διάφορους τρόπους. Πρέπει να τονιστεί πως η εφορευτική επιτροπή επιλέχθηκε με μη σύννομο τρόπο ενώ την ίδια στιγμή, δίνεται το δικαίωμα επιστολικής ψήφου ακόμη και σε κατοίκους της Θεσσαλονίκης»!

Ο κ. Αθανασιάδης δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς σχολίασε: «Δεν έπρεπε πλέον να υφίσταται το προσωρινό Δ.Σ. της Κοινωνίας Μελών από τη στιγμή που τις εκλογές αναλαμβάνει η εφορευτική επιτροπή, υπάρχουν πολύ μεγάλες ευθύνες, τις οποίες ορισμένοι δεν συναισθάνονται. Για παράδειγμα, ορισμένοι ενδεχομένως ποινικά καταδικασμένοι άνθρωποι, εξακολουθούν να θέλουν να συμμετέχουν στα κοινά και ενδέχεται να βάλλουν το σύλλογο σε περιπέτειες. Πρέπει άπαντες να αντιληφθούν ότι ο Άρης, δεν είναι όχημα για να λύσει ο καθένας τα προσωπικά του ζητήματα. Προσωπικά πάντως ως Αρειανός, δεν είμαι καθόλου περήφανος που ο κ. Σκόρδας, θήτευσε και θέλει να θητεύσει ξανά στην προεδρία της ΠΑΕ Άρης».

Κληθείς να τοποθετηθεί για το οπαδικό κίνημα και τον τρόπο που θα επηρεάσει τις εκλογές, είπε: «Πιστεύω όσο λίγοι στο οπαδικό κίνημα, όμως στην προκειμένη περίπτωση, θα πρέπει να αφήσουμε τους οργανωμένους οπαδούς απ? έξω. Αυτοί οι νεαροί οπαδοί, με το δικό τους τρόπο δίνουν έναν πολύ μεγάλο αγώνα και δώσανε πρώτοι τη μάχη για τη σωτηρία της ομάδας. Οι οπαδοί όμως, πρέπει να είναι στην κερκίδα». Στη συνέχεια, ο κ. Αθανασιάδης κατέθεσε την άποψη πως «ο κ. Σκόρδας είναι επαγγελματίας παράγοντας και πραγματικά δεν γνωρίζω από πού ζει. Από τη στιγμή που ήταν υπέρμαχος της διαφάνειας, άποψη που υπερθεματίζω κι εγώ, ας μας δείξει τα περιουσιακά του στοιχεία».

Στον επίλογο της τοποθέτησης του επισήμανε: «Θα ήθελα να πω πως στον Άρη, γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι. Εγώ δεν πρεσβεύω κανέναν και δεν πρέπει να ομαδοποιούμαστε. Η κατάσταση έχει καταδείξει πως θα έπρεπε να υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές, από τη στιγμή που οι υποψήφιοι που συντάσσονται με τον κύριο Σκόρδα, δεν μπορούν να συνεννοηθούν με κανέναν. Αν υπάρξει η οποιαδήποτε πρόταση για την ΠΑΕ Άρης, πρέπει να κατατεθεί άμεσα. Πρέπει ο κάθε Αρειανός να σκεφτεί αν θέλει στην ομάδα του διαχειριστή ή ιδιοκτήτη. Προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσε μια ανάδοχος τράπεζα να αναλάβει την αύξηση Μ.Κ. του Άρη, είναι η καλύτερη δυνατή λύση και μια διαδικασία που θα πρέπει να τεθεί σε συζήτηση δημόσια».
Πηγή:  metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: