Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Στο φινάλε σοβαρός. Μέχρι τότε, όμως;

Ο Παναθηναϊκός στο τέλος της σεζόν δεν τα πήγε άσχημα, αλλά το θέμα είναι ότι ως τότε τα έκανε... θάλασσα! Γράφει ο γνωστός - άγνωστος του sportdog. «Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ξάνθης.
Ο Παναθηναϊκός έδειξε μια σοβαρότητα στο φινάλε της σεζόν. Και δεν μιλάω μόνο για το μπαράζ με την Ξάνθη. Βάζω μέσα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά ακόμα και την τελευταία αγωνιστική με την Βέροια στο ΟΑΚΑ, με τους φιλοξενούμενους να τους έχουν ζώσει τα φίδια κυνηγώντας βαθμό ή βαθμούς για να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους.
Εκεί τα κάνανε θάλασσα
Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι πώς τα πήγε ο Παναθηναϊκός στα ντέρμπι, τώρα στο μπαράζ ή γενικότερα στο φινάλε, αλλά τι έγινε σε όλη την υπόλοιπη σεζόν, όπου οι πράσινοι τα κάνανε θάλασσα και ειδικά στα θεωρητικά βατά παιχνίδια μέσα στο ΟΑΚΑ.
Εύκολα!
Όσο για το μπαράζ, ο Παναθηναϊκός το καθάρισε κι εύκολα, μάλιστα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα, ειδικά απ’ όταν η Ξάνθη έμεινε με δέκα. Οι πράσινοι ήταν σοβαροί, όπως είπαμε. Κάνανε κοντρόλ παιχνίδι, βάλανε τρία γκολ, είχανε δοκάρι, φτιάξανε αρκετές φάσεις και η Ξάνθη δεν μπορούσε να ακολουθήσει με εξαίρεση μια, δυο ευκαιρίες που έκανε.
Όπως έπρεπε να είναι
Η γκολάρα του Φιγκερόα, η καλή εμφάνιση του Ζέκα, οι ορεξάτοι Μπαρμπαρούσης και Σο, γενικά ο Παναθηναϊκός ήταν όπως έπρεπε να είναι για ένα τέτοιο ματς, το τελευταίο της σεζόν.
Για Ευρώπη
Από εκεί και πέρα, βέβαια, ίσως και να μην φτάσει το μπαράζ για να παίξει Ευρώπη, αφού τα πλέι οφ θα κριθούν από την αδειοδότηση στον ΠΑΣ.
Στο ύψος του
Απόψε, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός στάθηκε στο ύψος του και δεν άφησε περιθώρια στην Ξάνθη, που βρέθηκε σε κακή μέρα. Αν χάσει, όμως, την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, αυτό κρίθηκε σε τόσα και τόσα εντός έδρας παιχνίδια. Ένα σωρό βαθμούς πέταξε τζάμπα και βερεσέ αυτή τη σεζόν ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ…Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: