Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Στον Πανθρακικό ο Μάντζιος!!

Την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού αναλαμβάνει ο Άκης Μάντζιος, όπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Τάσος Καραολάνης.

Στον Πανθρακικό ο Μάντζιος
Στον πάγκο του Πανθρακικού θα βρίσκεται την νέα σεζόν ο Άκης Μάντζιος.

Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων», Τάσος Καραολάνης παρέθεσε γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου και ουσιαστικά τους ανακοίνωσε πως ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας.

«Αύριο (Παρασκευή) αναμένεται να έρθει στην Κομοτηνή ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Βοηθός προπονητή θα είναι ο Ζόραν Στοϊνοβιτς», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του προς τους δημοσιογράφους.

Επιπλέον ο «ισχυρός άνδρας» του συλλόγου αναφέρθηκε και σε ακόμη ένα μείζον θέμα που «καίει», το μπάτζετ της ερχόμενης περιόδου. «Το μπάτζετ δεν θα μειωθεί και θα ξεκινήσουμε συζητήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα με τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλλαν στην καλή πορεία της ομάδας. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε ακόμα καλύτερη πορεία από την φετινή σεζόν».

Λογικά, την Παρασκευή θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για τον Μάντζιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό του Σαββάτου με τον Οδυσσέα Κορδελιού Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: