Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Και η Μονακό στο… κόλπο για Μπόνι!!

Στο στόχαστρο της Μονακό μπήκε ο Βίλφριντ Μπόνι, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία. Για τον Ιβοριανό επιθετικό της Φίτεσε ενδιαφέρονται πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Και η Μονακό στο… κόλπο για Μπόνι
Είναι ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 31 γκολ φορώντας τη φανέλα της Φίτεσε. Η επίδοση αυτή ενδέχεται να αποτελέσει το… διαβατήριο του Βίλφριντ Μπόνι για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού πολλές είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μετά την Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία φέρεται να εξετάζει τον Ιβοριανό ως πιθανό διάδοχο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έρχεται η σειρά της Γουέστ Χαμ και της Μονακό να κάνουν τις πρώτες, διερευνητικές κινήσεις τους για την απόκτησή του. Οι Μονεγάσκοι, μάλιστα, δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν στη διοίκηση της Φίτεσε μια πρόταση που δύσκολα θα απορρίπτεται. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μετά την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου τους στη Λιγκ 1.

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Βίλφριντ Μπόνι με την ολλανδική ομάδα λήγει το 2014, γεγονός που υποχρεώνει τη Φίτεσε να δεχτεί την καλύτερη προσφορά και να μην διακινδυνεύσει να χάσει τον παίκτη ως ελεύθερο την επόμενη χρονιά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: