Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

«Καμία χαλάρωση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Η συγκέντρωση και στα 40 λεπτά θα είναι το μυστικό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισαν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίμς και Τζάκσον ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Final-4 της Ευρωλίγκας.

«Καμία χαλάρωση κόντρα στον Ολυμπιακό»
Ούτε λεπτό χαλάρωσης δεν πρέπει να υπάρξει στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό, όπως τόνισαν οι δύο παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σόνι Γουίμς και Άαρον Τζάκσον.

Αμφότεροι τόνισαν πως θα πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους, να παίξουν έξυπνα και να μην πιστέψουν στιγμή πως ο ημιτελικός… ολοκληρώθηκε πρόωρα, ενώ εμφανίστηκαν ανυπόμονοι για το πρώτο Final-4 της καριέρας τους.

«Είναι ένα φανταστικό γήπεδο (Ο2 Arena). Έχω δουλέψει πολύ στην καριέρα μου για να βρεθώ εδώ και ευτυχώς κατάφερα να δώσω το παρών σε Final-4. Θα προσπαθήσω να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάνε ποτέ. Δεν πρέπει να ηρεμήσουμε ούτε λεπτό. Πρέπει να τους κάνουμε να παίξουν στον ρυθμό μας και να μην πιστέψουμε στιγμή πως το παιχνίδι τέλειωσε πρόωρα», είπε ο Τζάκσον.

«Είναι εξαιρετικό που συμμετέχω για πρώτη φορά σε Final-4. Είναι ωραίο που βρίσκονται εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο στόχο της. Μέχρι στιγμής όλη η διοργάνωση είναι εξαιρετική εμπειρία κι ελπίζω να γίνει ακόμη καλύτερη με το τρόπαιο. Με έχει ακολουθήσει και η οικογένειά μου εδώ και περνάμε ευδιάθετα τον χρόνο μας. Προσπαθώ να κρατήσω την συγκέντρωσή μου. Δεν ήμουν εδώ πέρσι, αλλά βρίσκομαι στην ομάδα –όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου- για να μην συμβεί ξανά το περσινό», ανέφερε ο Γουίμς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: